Babahami

Cikkek családoknak

Nagyon izgalmas új házba költözni, főleg akkor, ha aktívan részt vehetünk a belső tér kialakításában, a burkolatok kiválasztásában és főleg a helyiségek berendezésében.

Miután elkészült a csempézés, padlózás, falfestés, az ablakok és ajtók is a helyükön vannak, jöhet a bútorok kiválasztása. Első szokott lenni a konyhabútor. Mivel a konyha központi szereppel bír főleg nagyobb családok esetében, vagy azoknál, akik gyakran látnak vendégeket, ezért előnybe részesülnek a beépített, egyedi tervezésűek. A piaci kínálat hatalmas, lehet elemenként összeválogatni vagy asztalossal rendelésre elkészíttetni. Nagy kaland a szín, a stílus megválasztása. Ezután jöhet a nappali, melynek elengedhetetlen tartozéka egy ülőgarnitúra, persze nem hiányozhat a tv állvány sem, illetve a megfelelő szőnyeg, könyvespolc. A nappali stílusától, méretétől függően egy kanapé is helyt kaphat, bár azt a vendégszobába is el lehet helyezni.

A hálószobák, gyerekszobák alapeleme az ágy, ruhásszekrény, esetenként tv állvány és szőnyeg, Minden szobában a bútor, a berendezés sugározza tulajdonosa ízlésvilágát, stílusát.

A tágasabb fürdőszobák több lehetőséggel rendelkeznek, a szokásos szekrényeken, kádakon, alapfelszereltségeken kívül helyt kaphat akár egy nádfotel, vagy egy sminkasztal  is.

Ne feledkezzünk meg az előszobáról és a többi helyiségről sem, fontosak a világítótestek, lámpák, csillárok, függönyök és más tartozékok, díszletek.

Az új házaknál soha ne kövessük el azt a hibát, hogy elfelejtünk egy komolyabb párátlanítót használni állandó jelleggel az első években és utána alkalomszerűen.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük