Babahami

Cikkek családoknak

Az első kisbaba születésekor rengeteg dologra van szüksége a szülőknek, és ahogy közeledik a szülés, rájönnek, hogy még egy csomó minden hiányzik, miután megszületett a baba meg még több. Ezért érdemes már időben elkezdeni begyűjteni a cuccokat: a különféle hordozó- és etetőszékektől valamint az autóba helyezhető ülésmagasítóktól elkezdve a fürdető kádakon és a kisebb kiegészítőkön, mint a cumisüveg és a játékokon át a babaruhákig.
Érdemes az ilyen dolgok bevásárlásakor személyesen és online is körbenézni, mivel a babacuccok többnyire elég sokba kerülnek. Ebben a korban ráadásul a gyerekek szörnyen gyorsan nőnek, és nem lenne értelme vagyonokat áldozni olyan dolgokra, amiket pár hét vagy hónap múlva már kis is nőtt vagy hízott a baba. Online azért könnyebb az első lépéseket megtenni, mert sokkal nagyobb választékból látogathatunk, és ötleteket is szerethetünk, hogy hova érdemes személyesen is elnéznünk.
Manapság szerencsére már minden kiegészítőt megtalálunk webshopokban is, ami a babakocsik tartozékaként kellhet egy téli sétára, vagy egy nyári napon a kocsi fölé szerelhetünk külön babakocsira gyártott napernyőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük