Babahami

Cikkek családoknak

kiskutya és kerítés a háttérben, amire utal az 3D kerítés

Korunk divatja a többdimenziós nézet, egyre jobban szeretjük térben viszontlátni a dolgokat. Mint kiderült, ha kerítések esetében használjuk ezt a modern módszert, akkor a 3d kerítés születik meg, mely egy többszörösen megerősített, minimalista stílusú kerítés.

Amikor 3d kerítést készítenek, akkor a sima fémhálós, vasalt kerítésbe háromszög formájú hajlításokat készítenek. Első ránézésre ezek a hajlítások stílusosabbá teszik a kerítés megjelenését, ezen túl pedig még meg is erősítik a szerkezetét. A 3d kerítés a táblás kerítések típusát erősítik, melyben találhatunk 2D-s variánst is, illetve a 3D kerítésen belül is vannak alkategóriák, fejlesztések. Az egyrétegű kerítések simán csak háromszög hajlításokkal lettek ellátva, míg vannak olyanok is köztük, amelyeknél három ugyanilyen hajlított lapból állnak, ezeknek összehegesztésével.

A kerítések elkészítésénél olyan egyedi igényeket is figyelembe vesznek a gyártók és az olyan forgalmazók mint a Kerítésland, mint mondjuk az, hogy milyen szélességben legyenek a fémhuzalok.

Ezek a megerősített kerítések egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek akár magánterületeken is. Sokan azért is tartják őket vonzó opciónak, mert egyikei a legmodernebb, kortárs stílusú kerítéseknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük