Babahami

Cikkek családoknak

mobil app fejlesztés laptop, okostelefon és kávé

Az internetes világban való eligazodás egy meglehetősen sokrétű és összetett folyamat – azok mögött a honlapok, applikációk és különféle vizuális termékek mögött, amikbe rendre belefutunk komoly munka, de még komolyabb tervezés áll. A mobil app fejlesztés is olyan terület, melyek komoly számítástechnikai és gazdasági felmérés áll.

Mikor egy cég úgy dönt, hogy mobil app fejlesztésbe kezd, számos dolgot fel kell mérniük. Többek között mondjuk azt, hogy az adott fejlesztés képes-e profittermelésre. Ehhez meg kell nézni a meglévő vásárlók szokásait, más cégek hasonló eredményeit, törekvéseit. Arról nem is beszélve, hogy utána egy komolyabb fejlesztési munka is következik, ahol még további vásárlói igényeket kell felmérni, csak most már nem pénzügyi oldalról, hanem a programozóknak, hogy kiderítsék milyen design és gondolat mentén építhető fel egy kellemesen használható applikáció.

Ezen a pontos is több felmérést, tesztet csinálnak a fejlesztők, azon túl, hogy rendszeres brainstormingot tart a cég a mobil app fejlesztésnek a továbbhaladása kapcsán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük