Babahami

Cikkek családoknak

házasság után költöztetés

Amikor két ember összeköti az életét, akkor az az addig megszerzett javak összefésülésével is jár. Ennek persze több fázisa és eleme is van, ilyen mondjuk az is, amikor az első közös otthon megteremtéséért tesszük meg a lépéseket.

Különösen, ha a mai átlag házasulandók körét vesszük figyelembe, akkor azt látjuk, hogy a legtöbben már a felnőtt kor azon szakaszában házasodnak, amikor van már némi saját tulajdona a feleknek, legalább pár bútor, ha saját otthon nincs is.

Ilyenkor ideális lehet, ha kitalálják, hogy ki mit szeretne vinni a házasságba, a többi dolgot pedig elpasszolják valahova. Ezt követően jöhet az összeköltözés, mely lényegében egy jó nagy adag cuccolással fog járni. Sokan épp ezért javasolják, hogy a költöztetést ejtsük meg az esküvő előtt, hogy majd a lagzi megszépítse az emlékeket és készbe lehessen onnan hazamenni. Illetve, hogy ennek a munkának a megkönnyítése érdekében bízzuk a költöztetés terhét szakemberekre, hívjunk egy költöztető céget, akik ki- és bepakolják a bútorokat a volt helyükről az új helyre.

A költöztetés szolgáltatás lényege, hogy leveszik a költözőről azt a terhet, amivel az átszállítgatás járna.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük