Babahami

Cikkek családoknak

Bevallom őszintén, én mindig is azt gondoltam, hogy egy saját kert hatalmas ajándék egy ember életében.  Sokszor, amikor mások kertjében voltam úgy éreztem, hogy valahogy nem elég kreatívak, és mindig azon filóztam, hogy mit tudnék én kihozni belőlük. Aztán belebotlottam a kültéri fitnesz eszközök lehetőségébe, amit már eléggé különlegesnek tartottam ahhoz, hogy a magam kertjében is el tudjam őket képzelni.

Manapság már Budapest minden kerületében találunk legalább 4-5 fitnesztermet, így az emberek kedvükre válogathatnak, hogy hol pótolják be azokat a le nem rótt kilométereket, melyeket pár évszázaddal ezelőtt megtettek a falusi emberek a szántóföldön. Az irodai munka az aktív testmozgás lehetőségét jól lecsökkentette. Az edzőterem azonban megkötöttségekkel jár, hiszen így is olyan kevés időt tudunk otthon tölteni. Na de ha hazavisszük az edzőtermet? Ha a kertbe visszük ki, és a grill sütő mellől egyenesen oda mehetünk át? Azért ez elég kellemes gondolatnak tűnik!

A kültéri fitnesz eszközök eredetileg nem otthoni használatra lettek kifejlesztve, hanem a játszóterek, és a strandok kísérő elemeiként kerültek be a köztudatba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük