Babahami

Cikkek családoknak

napvitorla teraszra

Kertesházba költöztünk, és már nagyon zavart minket, hogy állandóan belátnak a szomszédok, meg a járókelők, mikor kint vagyunk. Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy vegyek napvitorlát teraszra, mert a legpraktikusabb megoldást adja ilyen helyzetben.

A webáruházban három féle típusból és méretből választhatunk, végül négyszögletest vettünk. A napvitorlát teraszra helyezni rendkívül előnyösnek tartjuk, ugyanis valódi fedést ad mind az emberek elől, mind az erős napsugárzás ellen, mert magas UV ellenállással bír.

Nagyon könnyű volt felállítani és kifeszíteni, hála az erősített széleinek, és a gyűrűknek a sarkokban, emellett vettünk hozzá kiegészítőket is: oszlopokat, huzalfeszítőt, karabinert és sodronyt is. A napvitorla teraszra helyezve nagyon dizájnos hatást ad nálunk is, egy kifejezetten dekoratív megjelenésű, ízléses megoldás, jólesik alatta tartózkodni. Időjárási szempontból is jónak találtuk, amikor enyhe eső van, azt elviseli, de hevesebb esőnél pedig levezeti a vizet a sarkok felé.

Arra is nagyon figyeltünk, amikor a napvitorlát teraszra helyeztük, hogy minden irányba megfelelően rögzítsük, mert ez elengedhetetlen, hogy ellenálljon a szélnek, ráadásul eleve légáteresztő anyaga van, tehát magába a vitorlába nem kap bele a szél, kért tenni nem tud benne. Emellett nagyon jól szellőzik is, mert apróhézagos a szövése, így átengedi a szelet. A napvitorla teraszra, kertbe, vagy medencéhez egyaránt ideális megoldás, mindhárom esetben kipróbáltuk, így bátran ajánljuk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük