Babahami

Cikkek családoknak

Műfű teraszra

Az aktuális otthonomhoz hozzátartozik egy kis terasz, amelyet jelenleg külső tárolóhelyiségként használok. Nem egyedül élek ott, és mindent, amit nem kívánok folyamatosan szem előtt tartani, kint tartom.

Ezek tartalék kacatok, ezért jó lenne megválni tőlük, vagy észrevenni egy erősebb robusztus helyet számukra. Ehelyett egy szépen kialakított kültéri területet alakíthatok ki, amely még otthonosabb lehet a műfű teraszra helyezésével.

Ez a legújabb gondolat, a műfüves terasz eleinte kicsit ijesztő és furcsa gondolat volt, de az jutott eszembe, hogy még egy pár másodpercig szétnézek a Pinteresten, és keresem, milyen új koncepciók születnek ezzel kapcsolatban. Mások inspirációját még én is használhatnám a saját otthonomban és a műfű teraszra totál feldobná a hangulatot.

Természetesen vannak nagyon különleges és kellemes ötletek, de ezt nem nagyon tudom mind megvalósítani egy kisebb területen. Mondjuk a társult sütősarkot nem valószínű, hogy megérné kialakítanom, azonban a műfüvet teraszra rögzíteni nem olyan elmaradott ötlet.

Összességében tetszik ez a lehetőség és az utóbbi idők keresési eredményeim alapján sok hely készen áll a különféle mesterséges növények beszerzésére, melyeket sokféle formában, stílusban elhelyezhetünk erkélyünkön vagy teraszunkon. Számos ember a valódi kertek mintájára cserélik le a burkolatelemeket, és a műfű teraszra történő alkalmazásával azt az eredményt kapják, hogy a helyettesítő fű valódi hatást kelt. Egy pici teraszon belül persze kevesebb a variációk lehetősége, de eszembe jutott, hogy milyen lenne, ha rávenném magam és akár egyedül is, de csinálnék egy ilyen kis teraszt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük