Babahami

Cikkek családoknak

Nagy élet zajlik jellemzően egy étkező garnitúra körül – a vacsoráktól a családi étkezéseken át, a házi feladatokig és az otthoni iskolai foglalkozásokig, a művészeti projektekig és új hobbikig hosszú a lista. Ez egy központi gyülekezőhely, ahol bárki találhat egy helyet, és azonnal otthon érezheti magát.
A 2021-es étkező garnitúra legfrissebb trendjei mindenki számára és minden otthonhoz szólnak. Ezek a stílus ötletek könnyen adaptálhatóak, hogy illeszkedjenek mind a kis lakásokhoz, mind a nagyobb otthonokhoz, az alkalmi étkezőktől a hivatalos étkezőkig, az aprócska asztaloktól az egész tágas család szobájáig.
Függetlenül attól, hogy nagy vendégsereget szokott fogadni, vagy egyszerűen csak nagy a család, sok szájat kell etetni, az ideális étkező kialakításakor kulcsfontosságú, hogy mindenki számára helyet biztosítson az asztal körül. Használjon padokat is. A padok tökéletes módja annak, hogy további ülőhelyeket tegyünk az asztal köré anélkül, hogy túl sok szék körül zsúfolódnánk. A funky étkező garnitúra megjelenés érdekében húzzon fel egy kanapét az egyik oldalra, vagy hátra egy magas támlájú padot a falhoz, hogy több támaszt kapjanak az emberek, amikor az asztal körül ülnek.
A gondozott, furcsa megjelenés érdekében próbálja meg keverni és összeilleszteni az étkezőszékeket. Ebbe az étkező garnitúrai trendben minden belefér! Ragaszkodhat egy színpalettához vagy egy adott sziluetthez, hogy jobban illeszkedjen a megjelenéshez, vagy teljes mértékben kiválaszthatja a kívánt formákat és stílusokat. A padok és az egyes székek összekeverése nagyszerű módja annak, hogy több helyet adjon az asztalhoz, hogy mindenki helyet foglalhasson.
Elmúltak azok az idők, amikor tökéletesen illeszkednek az asztal- és székkészletek. A szabályok megváltoztak. Keverje össze a stílusokat és az anyagokat a kontrasztos elemek kiválasztásával a beállításhoz – gondoljon a beton asztallapokra, a fából vagy fémből készült lábakra, a bársonyos ülésekre és a rusztikus, fából készült lécpadokra.
A fa keverése és beillesztése inkább parasztházat vagy boho stílust teremt az étkező garnitúrák világában, míg a fémdarabok ipari elemet hoznak. Az üvegezett asztalok egy kis modernitást kölcsönöznek, és párnázott darabok csillogtatják fel. Hagyja, hogy étkezője egyedi személyiséggel ragyogjon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük