Babahami

Cikkek családoknak

kislány és hinta

A hinta és az összes játszókészlet arra való, hogy a gyerekek játszhassanak és képzelődjenek, de fontos, hogy közben biztonságban maradjanak, mert az ilyen játszóeszközök a legtöbbször a szabadban vannak, és a gyerekek gyakran tombolnak használatuk közben.

Számos módszer létezik annak biztosítására, hogy a hinta a lehető legbiztonságosabb legyen gyermekei számára. Az alábbiakban néhány iránymutatást olvashat.

A fűrészárunak szilárdnak és a sarkainál rögzítve kell lennie, hogy nagyon stabil legyen. Az alacsony minőségű fűrészáru és a rosszul rögzített rudak egyik oldalról a másikra billeghetnek, de biztosnak kell lennie abban, hogy hintája erős és stabil, hogy minimálisra csökkentse gyermekei baleseteit.

A megfelelő karbantartással hosszú ideig jó állapotban tarthatja a hintát, és a biztonság szempontjából kiemelten fontos. A masszív gyártmányt kockázatossá teheti a csavarok kilazulása és a megfelelő karbantartás hiánya. Győződjön meg róla, hogy a hinta naprakész és jól karbantartott, hogy a biztonság megfelelő legyen.

A játékkészlet alsó része legyen valami puha és pattogó, hogy a gyerekek biztonságban maradjanak, amikor leugranak, vagy ha esnek. A fű vagy a kitaposott föld nem megfelelő felület, helyette olyan anyagoknak kell bevonniuk a játékkészlet talajfelszínét, mint a fatakaró, faforgács, homok vagy finom kavics.

A 3 év alatti gyermekeknek zárt oldalú totyogó- vagy babahintával kell rendelkezniük. A fiatalabb korosztályt távol kell tartani a magas tornyok és az extra hosszú csúszdák használatától is, míg az idősebb korosztály számára ezek az eszközök viszont megfelelőek lehetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük