Babahami

Cikkek családoknak

műfű és Crossfit férfi

Az edzőteremkben a műfüvek telepítése együtt járt a CrossFit kiterjesztésével, amely sportágnak egyébként nem sok köze van az ezekben a sportközpontokban űzött gyakorlatokhoz.

Ehhez a viszonylag új sportághoz nagy nyitott terekre van szükség, amelyeket boxoknak neveznek, és amelyekbe már egyre inkább kerül műfű telepítésre a CrossFithez, mivel ez a legjobb felület a gyakorláshoz.

 

Milyen előnyökkel jár a műfű beépítése a CrossFit boxba?

A CrossFit gyakorlása során nagyon mozgalmas gyakorlatokat alkalmaznak, így nem lehet akármilyen padlót elhelyezni a terembe, mert egy nem alkalmas padló nem maradna meg épségben néhány hétnél tovább.

Az edzéshez szükséges műfű ideális talaj ehhez a sportághoz, mivel bel- és kültéren is elhelyezhető, kevés gondozást igénylő kemény anyag. A CrossFit gyakorlatokhoz való füves padlóhoz még egy párnázott padlót is hozzáadhatunk, hogy az ügyfelek ne sérüljenek meg, és le lehet festeni olyan vonalakkal, amelyek különböző tereket határoznak meg úgy, hogy minden gyakorlatnak egy meghatározott területe legyen.

További előnyt jelent ennek a műfüves területnek az esztétikája, hiszen a vásárlók mindig jobban érzik magukat a természetet idéző ​​környezetben.

 

Milyen legyen a műpázsit a CrossFithez?

Nem akármilyen műfüvet érdemes elhelyezni a teremben, mert az abban űzni kívánt sportágból adódóan nagyon specifikus tulajdonságokra van szükség. Ezek a 10 és 30 mm közötti magasság, a minőség (a fű nagyon kemény használatnak lesz kitéve) és az, hogy sűrű legyen, így a húzógyakorlatok elvégzésekor nem súrlódik a talajhoz.

 

Az egyik legjobb döntés, ha ilyen padlózatot helyez el az edzőterembe, különösen, ha a CrossFit is a tevékenységei közé tartozik. Ügyfelei kényelmesebben fognak edzni, cserébe pedig egy karbantartást nem igénylő padlót kap, amit szükség esetén a szakemberek majd beépítenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük