Babahami

Cikkek családoknak

hölgy és kondipark

Most, hogy újra itt a szebb idő, nincs semmi kifogás már arra, hogy miért ragadjunk bent a házba. Semmi, még akkor sem, ha az eső előfordul néha. Az egyik legjobb szabadtéri tevékenység ilyenkor egy kültéri kondipark meglátogatása.

Manapság ugyanolyan könnyű edzeni a szabadban, egy kondiparkban, mint bent otthon vagy egy edzőteremben. Mindezt megkoronázva pedig élvezni lehet a friss levegőt, az enyhe nyári esőt vagy a ragyogó napsütést. Annak ellenére, hogy az erősítő edzés régóta a szívemhez áll, mivel személyedzőként tevékenykedem, nem ez az egyetlen mozgásforma, amely érdekel. Egyszerűen képtelen vagyok egyetlen gyakorlatot sem elvégezni, mindig ugyanott és ugyanabban az időben, különösen, ha bent kell csinálnom. Ezért is szeretem a kondiparkot, hiszen a szabad levegőn változatos gyakorlatokat tudod végezni az ügyfeleimmel.

Sokoldalúságra vágyom a saját edzéseim során is, ezért az edzőterem mellett a kondipark az a hely, ahol szeretek gyakorlatokat elvégezni. Ezek a kültéri edzőparkok nagyon fontos szerepet játszanak az edzéseimben és az általam tartott órákban. Bár élvezetes a szabadban kocogni, mást is érdemes végezni ezen kívül, például saját testsúlyos izomépítő edzést. Az edzés azonban sokkal hatékonyabb, ha van egy nagyszerű kondipark, amelyekben csúszórudak, fitnesz eszközök és egyéb súlyzós felszerelések találhatók. A fitnesz parkok lendületet adnak és sokoldalúbbá teszik a szabadtéri edzéseimet, és nagyszerű ezeknek a lehetőségeknek a használata az edzésem során. Ügyfeleim többsége asztalhoz kötött irodista. Ők is nagyon szeretnék minél jobban élvezni a szabadban töltött időt, ezért a legtöbb programot ilyen helyszíneken tervezem az ügyfeleimmel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük