Babahami

Cikkek családoknak

A legjobb amit tehetsz, ha egyszer beázott a telefonod, az az, ha igénybe veszed az iPhone szerviz szolgáltatásokat. Legalábbis ezt hangsúlyozzák a szakértők. Ilyen esetben minél hamarabb elviszed a szakemberekhez a készüléket annál jobb. De miért?

Azért, mert ha a telefon beázik, oxidáció kezdődik a belsejében. Mivel elektromos készülékről van szó, ez hazavághatja az egész áramkört. Első körben a legokosabb az, ha azonnal kikapcsolod a telefont. Így lelassul ez a folyamat. Ezt azért hangsúlyozzák, mert sokan ahelyett, hogy kikapcsolnák és elvinnék szervizbe a készüléket, még áramra is dugják a telefonjukat, ezzel felgyorsítva az oxidációs folyamatot. Hogy miért csinálják, azt ne is kérdezzétek…

Érdemes tehát a iPhone szerviz mellett dönteni, ahelyett, hogy otthon kísérleteznénk a megoldással. A javítás általában az akkumlátor és/vagy az alap cseréjét érinti, ami pár perces munka. Míg csinálják az iPhone-odat megihatsz egy kávét, aztán ha minden jól ment már viheted is haza a készüléket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük