Babahami

Cikkek családoknak

kárpittisztítás, tiszta kárpit

Mielőtt elköltöztünk volna a kiszemelt, csodás új otthonukba nagyon sok minden a fejembe volt, amire tudtam, hogy majd fontos lesz hangsúlyt tenni és számomra is meglepő volt, hogy a kárpittisztítás volt az egyik leglényegesebb.

Mivel rendkívül egyedi, dekoratív és minőségi bútorokkal rendelkeztünk, így mindenképp az volt a terv, hogy ezeket továbbvisszük. Számomra nagy élmény volt látni, hogy nem csak az újraápolt, letörölgetett fa bútordarabok újultak meg, hanem a kanapé és a fotelek is a kárpittisztítást követően.

Ahogy pedig később gyerekek is bekerültek a képbe, folyamatossá vált számunkra a kárpittisztítás, mivel nagy szerepet játszott az allergia elleni harcban, amellyel az egyik gyerekünknek meg kellett küzdenie. Utánajárva a témának még jobban, megértettem, hogy a poratkák és a kárpitban jelenlevő kórokozók nem tesznek jót az egészségnek, főleg egy allergia esetében.

A kárpittisztításnak a szaktudást igénylő és figyelmes munkát követelő feladatára mi a WeClean vállalkozást bíztuk meg és azóta is velük vagyunk kapcsolatba, amikor eljön az ideje az újabb tisztításnak. Továbbá fontossá vált számomra az is, hogy az orvosi rendelőkben, az irodában, de még a szállodákban is alkalmazva legyen a kárpittisztítás és amikor ez szóba kerül ezeken a helyeken, ha tehetem a WeClean professzionális csapatát ajánlom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük