Babahami

Cikkek családoknak

Az egészség fenntartására nagyon fontos odafigyelni, és ahogy nézem, egyre több ember a környezetemben megteszi ezt, azaz egyre többen igyekszenek elmenni edzésekre, odafigyelnek az étkezésükre, és próbálnak olyan életmódot elkezdeni, mely segíti őket abban, hogy az egészségüket fenntartsák, vagy visszaszerezzék.

Manapság egyre, másra jönnek elő olyan élelmiszerekkel, gyógyászati eszközökkel, tablettákkal, edzéstervekkel, melyek csodát ígérnek, mi több, a karácsonyt követő időszakban mintha arra is nagyobb hangsúly lenne fektetve, hogy ezek a hirdetések boost-olva legyenek a Facebookon, és minél több emberhez eljussanak ezáltal.

Azért persze óvatosan kell kezelni ezeket a csodát ígérő ajándék eszközöket, de van olyan, mely valóban nem hülyeség. Például sokan mondják, hogy ők már csak azért sem néznek rá a mérlegre, pedig önmagában ez sem hülyeség. Néha kell az embernek, hogy szembesüljön a csúf valósággal. Főleg karácsony után. Ahogy egy vérnyomásmérő sem árt, ha van a lakásban, a lázmérő is fontos eszköz.  Ahogy azzal is fontos szembesülni, hogy túl magas a vérnyomásunk, a cukrunk, a testhőmérsékletünk, úgy fontos az is, hogy a súlyszaporulatunkkal is szembesüljünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük