Babahami

Cikkek családoknak

ázsia kisfiú

Egy hölgy és családja úgy döntött, hogy nagyot ugranak az elmúlt évben, amikor férje egy nagyszerű állást kapott Dél-Koreában, és az egész család elköltözött a világba. 14 napig karanténban voltak egy szállodában, átmeneti otthonba költöztek, majd végül megérkeztek állandó otthonukba. Élvezték, hogy sétatávolságra élnek az olyan szolgáltatásoktól, mint a parkok és a bevásárlás, és nagyra értékelték Dél-Korea szigorú és kiegyensúlyozott válaszát a COVID-re.

Szöulban, Dél-Koreában élnek már férjükkel, négy 3-10 éves fiaikkal és egy új kiskutyával. Minden gyerekük neve „S” betűvel kezdődik, alapos ok nélkül. Szeretik a jó kovászos kenyeret, a homályos társasjátékokat, a Legókat és minden olyan távolról higge-szerűt, mint a mega puha takarók és a gyenge világítás.

Régebben a hölgy volt a Discovery szerkesztője egy anyai oldalon. Megkereste a „legmenőbb dolgot az interneten”, és megosztotta egy napi rovatban. Azóta idősebb lett és sokkal kevésbé menő. Ennek ellenére továbbra is szabadúszó író.

Egy négyemeletes villában élnek Szöulban. A lakásuk egy teljes emeletes – a legnagyobb lakás, amelyben valaha éltek. Amikor Brooklynban éltek, levették az ajtót a kis szekrényükről, és a legidősebbük egy mini kiságy matracon aludt a földön, a baba pedig egy hordozható ágyban aludt. A lakás egy napfényes otthon nagy konyhával és külön mosókonyhával. Van ott egy második minikonyha is, ami hal készítésére való, de kamrának/tárolónak/és most kölyökkutya menedéknek használják.

Általában “francia falunak” nevezik a környéket, mert sok francia él ott, valamint sok más globális emigráns. Van egy Francia Nemzetközi Iskola, francia pékségek, Kis Herceg mozaikok és olyan környékbeli tereptárgyak, amelyeket francia tereptárgyakról neveztek el, mint például a saját Montmartre Park. Ez egy park egy közeli domb tetején, ahol kis nyuszik szó szerint ugrálnak.

Egy kávézó mellett laknak, a gyerekeik gyakran rohannak a sarokba péntek esti popcornért, és maguk sétálnak a fociedzésre a sarkon. Épületüktől perceken belül két játszótér található. Megkaphatják az őrült marhabolognait, a másik sarkon pedig egy egészséges, kaliforniai stílusú salátát. A mennyország ez, ha szereti valaki a jó ételeket, és utálja a gyerekeket állandóan lerakni és felvenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük