Babahami

Cikkek családoknak

akvárium dekoráció

Sok kérdést kaptunk olvasóinktól arról, hogy mit használhatnak, mint akvárium dekoráció, és úgy gondoltuk, mutatunk néhány példát arra, hogy miket használtunk üzletünkben. Ha járt már a kiskereskedelmi üzletünkben, láthatott néhány meglehetősen érdekes lakóhelyet néhány tartályban.

Volt egy nagy Halo „Master Chief” akciófiguránk az egyik bemutatótartályunkban, egy G.I.Joe, aki Nassarius Snails ellen küzd a sósvízi sorainkban, és egy apró AquaMan, amely tartályról tartályra mozog. Az ilyen figurák kiváló akvárium dekorációk és általában biztonságosak is. A műanyag, üveg, kerámia és keménygumi általában biztonságosak. Nézze meg a játékboltot, a partikellék boltokat és a kézműves boltokat is, és találhat néhány igazán egyedi kiegészítőt, például parti ajándékokat, vázákat, gyöngyöket és sok más elemet, amellyel a tartálya vagy a tála egyedülálló lehet.

 

Nézzünk meg néhány egyedi, ám nagyon menő akvárium dekoráció ötletet.

Jégkorong stílusú akvárium. Én személy szerint nagy jégkorongrajongó vagyok, és korábban készítettem egy NHL Philadelphia Flyers témájú bettát, kavicsot és egy növényt a színükben. Ennél a megoldásnál meglehetősen egyszerűnek tartottam a személyes kedvencemnek, a Hershey Bears-nek szánt fél literes üveget használni, valamint néhány növényi szubsztrátumot a barna különböző árnyalataiban. Ez az akvárium dekoráció ötlet alkalmazható természetesen bármilyen sportcsapattal.

Kávés stílusú dekoráció. Miközben böngésztem a szekrényeimet, rábukkantam egy a bögrére is, amit egy kézműves boltban vettem néhány dollárért régebben. A sziluetttrend és stílus híve vagyok, és elég sok van belőlük az otthonomban. Egy ilyen bögrén alapuló akváriumhoz találtam a neten egy hasonló sziluettű clipart képet, és kinyomtattam papírra, amit az akváriumom méretére tudtam kivágni. Mivel a kávésbögrék forró italokhoz készültek, a legtöbbjük használható egy ilyen akváriumban. Általános szabály, hogy ha a bögre (vagy tányér, vagy tál) mosogatógépben mosható, valószínűleg biztonságos az akváriumban is.

Festék és akvárium dekorációs eszközök. Messze a leggyakrabban kapott kérdések egy témával kapcsolatosak voltak: a festék. A festék hatékony lehet, ha megfelelően használják, de rosszul használva szennyezheti is a vizet, ezért nem tudtam újabb bejegyzést írni anélkül, hogy ne beszéljek róla. Akváriumainkban és rendszereinkben gyakran közvetlenül az akváriumunkra festjük a hátteret. A kiskereskedelmi üzletünk édesvizes részlegében lévő tartályok mindegyike festett.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük